შემადგენლობა:
მომზადება:
ჭარხალი დავჭრათ ძალზე წვრილად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, რომელშიც წინდაწინ გარეული იქნება ლიმონის სიმჟავე მოვაყაროთ ცოტაოდენი მარილი, დავუმატოთ 10-15 გრ კარაქი და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე. შემდეგ ამავე ქვაბში ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი სხვა ბოსტნეული, დავასხათ 3 ჩ.ჭ წყალი, მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. უკვე დამზადებულ ბორჩში ჩავასხათ. პომიდვრის წვენი, მოვასხათ არაჟანი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
პომიდვრის სუპ-პიურე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი