შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭრილი ხორცი მოხარშეთ, ამოიღეთ წვენიდან. მოხარშული ხორცის ნაჭრები მოათავსეთ ქვაბში, დადგით ნელ ცეცხლზე, დაამატეთ ხორცის ნახარშის თავზე მოდგარი ცხიმი, წვრილად დაჭრილი ხახვი. ხახვის მოშუშვის შემდეგ ჩააყარეთ დაჭრილი კომბოსტო, გახეხილი, მოშუშული სტაფილო და ჭარხალი, დაფნის ფოთოლი. რამდენიმე წუთის შემდეგ დაამატეთ მსხვილად დაჭრილი კარტოფილი და გაფცქვნილი, წვრილად დაჭრილი პომიდორი. 5-10 წუთი დუღილის სემდეგ დაამატეთ ხროცის გაწურული ნახარში., ან მდუღარე წყალი, წვრილად დაჭრილი მწვნაილი, მარილი, წიწაკა.
ბოზბაში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი