ბლის მურაბა

გთავაზობთ ბლის მურაბის მომზადების რეცეპტს! 

მომზადება:

დაკურკეთ გარეცხილი თეთრი ბალი, მოათავსეთ ტასტში, დააყარეთ ფენა-ფენა შაქარი. კილო ბალზე, კილო

შაქარი. გააჩერეთ მთელი ღამე.

ხარშეთ ღია ტასტში, დაბალ ცეცხლზე. ხარშეთ 15-15 წუთი სამჯერ, შუალედში გააცივეთ. სიროფი უნდა იყოს

სქელი და ნაყოფი არ ამოტივტივდება.

თუ ხარშვა არ ეყოფა,ისევ გააგრძელეთ. მოხადეთ ქაფი, რომ გაცივდება ჩაასხით ქილებში.

ბლის მურაბა

2.7 (53.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლაიმის ნაყინი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი