შემადგენლობა:
ბლინები:
სოუსი:
მომზადება:
ბლინის ინგრედიენტები ავთქვიფოთ. თხელ ფენებად დავასხათ გახურებულ ტაფაზე და გამოვაცხოთ . გამოდის დაახლოებით 8 ცალი ბლინი.
მოვამზადოთ ვანილის სოუსი: კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ,დავუმატოთ შქარი და წვრილი ნაკადით ჩავასხათ ცხელ რძეში, თან ვურიოთ, რომ არ აიჭრას.
ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე. როდესაც მოდუღებანდე მივა, გადმოვდგათ, ვანილის შაქარი შევურიოთ და გავაგრილოთ.
ბლინს მოვასხათ სოუსი.
ატმის ჯემი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი