შემადგენლობა:
მომზადება:
ერთად ათქვიფეთ ყველა ინგრედიენტი, კარაქის გარდა. ტაფაში გაადნეთ ცოტა კარაქი და შეწვით
მასში ბლინები, სანამ ორივე მხრიდან ოქროსფერი არ გახდება. სანამ ბლინს გადაატრიალებთ,
დაუამტეთ კიდევ ცოტა კარაქი.
ბლინები შეინაზეთ თბილად. განაგრძეთ ბლინების კეთება, სანამ ბლინის მასა არ გათავდება. სუფრაზე
მიიტანეთ საშაქრულ მარწყვთან, წითელ ან შავ მოცხართან, ჟოლოსთან, შტოშთან ან ფორთოხლის
ლიქიორთან ათქვეფილ ნაღებთან ერთად.
შოკოლადის კრემი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი