გემრიელი ბისკვიტის იტალიური რეცეპტი !
შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამში ჩავახალოთ კვერცხი, მოვააყროთ შაქარი და ვთქვიფოთ,სანამ ჰაეროვან მასას არ
მივიღებთ. ნელ-ნელა დავამატოთ გაცრილი ფქვილი. გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსზე.
ტორტის ფორმას წავუსვათ კარაქი, მოვაყაროთ ფქვილი, ჩავასხათ მიღებული ცომი და გამოვაცხოთ
30 წთ.
კექსი ნიგვზით |
იტალიური ქათმის კვერცხისგან კეთდება თუ რატომ დაერქვა იტალიური? ეს ხომ ჩვეულებრივი „ჩვენებური“ ტორტის ბისკვიტია :))))
ra jandaba ician italielebma tortis?amat marto makaroni da pica ician,,,
Lasha italiebma kargi pizzac ician , makaronic, zalian gemrieli namcxvrebic da saertod italiuri samzareulo msoplioshi cnobilia da cudia sheutacmyopeli komentari
gadasarevi biskviti gamomivida am receptit,didi madloba
sapuari ar unda?
თუ ინგრედიენტებში არ წერია, ესეიგი არ უნდა
diametric daaxloebit ramdeni unda iyos?