ბეკონის ვარდები

ასეთი ფუნთუშების გამოცხობა შეიძლება როგორც ბეკონით,ასევე ძეხვის ან ლორის თხელი ფირფიტებით,

ხოლო საფუვრიანის ნაცვლად შეგვიძლია ფენოვანი ცომი გამოვიყენოთ.

შემადგენლობა:

მომზადება:

ყველა მშრალი ინგრედიენტი ერთმანეთში ავურიოთ, დავასხათ წყალი  და მოვზილოთ ცომი. ის უნდა იყოს

ელასტიური, არ ეკვრებოდეს ხელსა და ჭურჭელს. დავდგათ ასაფუებლად. ზომაში უნდა გამორმაგდეს.

გაფუებული ცომი გავაბრტყელოთ 4-5 მმ სისქეზე, მივცეთ მართკუთხედის ფორმა. დავჭრათ ლენტებად.

ლენტის სიგანე ბეკონის ნაჭრებზე ოდნავ ნაკლები უნდა იყოს. გადავუსვათ კეტჩუპი, დავადოთ ბეკონის

ფირფიტა და გადავახვიოთ რულეტივით.

ბეკონის ვარდები

4.8 (95%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი*ლელა says:

    რამდენ გრადუსზე შევწვათ. ტაფასე ზეთის წასმა უნდა თუ ფქვილი მოვაყაროთ

დატოვეთ კომენტარი