ასეთი ფუნთუშების გამოცხობა შეიძლება როგორც ბეკონით,ასევე ძეხვის ან ლორის თხელი ფირფიტებით,
ხოლო საფუვრიანის ნაცვლად შეგვიძლია ფენოვანი ცომი გამოვიყენოთ.
შემადგენლობა:
მომზადება:
ყველა მშრალი ინგრედიენტი ერთმანეთში ავურიოთ, დავასხათ წყალი და მოვზილოთ ცომი. ის უნდა იყოს
ელასტიური, არ ეკვრებოდეს ხელსა და ჭურჭელს. დავდგათ ასაფუებლად. ზომაში უნდა გამორმაგდეს.
გაფუებული ცომი გავაბრტყელოთ 4-5 მმ სისქეზე, მივცეთ მართკუთხედის ფორმა. დავჭრათ ლენტებად.
ლენტის სიგანე ბეკონის ნაჭრებზე ოდნავ ნაკლები უნდა იყოს. გადავუსვათ კეტჩუპი, დავადოთ ბეკონის
ფირფიტა და გადავახვიოთ რულეტივით.
ბლინები სოკოთი და ქათმის ხორცით |
რამდენ გრადუსზე შევწვათ. ტაფასე ზეთის წასმა უნდა თუ ფქვილი მოვაყაროთ
180 გრადუსზე