ბეილისის მუსი

ჰაეროვანი და გემრიელი მუსი.! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

შოკოლადი გავხეხოთ სახეხზე. 250 მლ ნაღები მოდუღებამდე მივიყვანოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ცხელ ნაღებში გავხსნათ შოკოლადი, დავუმატოთ ბეილისი, გავთქვიფოთ და მთელი ღამით დავდგათ მაცივარში. დილით მასა კარგად ავთქვიფოთ და მოვათავსოთ ჭიქებში. მოვრთოთ გათქვეფილი ნაღებითა და თხილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხენდროიანი მილაკი