ამ ბეზეებით შეგიძლიათ გააფორმოთ ნამცხვრები და ტორტები..!
მომზადება:
3 კვერცხის ცილი 150 გ შაქართან ერთად ორთქლზე ათქვიფეთ გამაგრებამდე. პერგამენტია საცხობ ფირფიტაზე კოვზით ბეზეები დაასკუპეთ და აცხვეთ 110 გრადუსზე 40 წთ. გამორთეთ ღუმელი, კარი ოდნავ გამოაღეთ და მთელი ღამე გასაშრობად დატოვეთ. ასე გამომცხვარი ბეზეები თუნუქის თავდახუურულ ყუთში რამდენიმე კვირა შეინახეთ.
შოკოლადის დესერტი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი