ბეზე

შემადგენლობა:

მომზადება:

რძე აადუღეთ შაქართან და მწიკვ მარილთან ერთად. წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსზე.

მოზრდილ თასში ათქვიფეთ კვერცხი და თანდათან დაუმატეთ ადუღებულ რძეს. თან ურეით.

ჩაასხით კრემი პუდინგისთვის განკუთვნილ თასში( წყალი ნახევრამდე უნდა წვდებოდეს ყალიბს).

ბეზეს მომზადებას სჭირდება 20 წუთი.

ბეზე

4.3 (86.67%) 9 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი ჭიქებში





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*მონიკა says:

    ზან მაგარია და მომეწონა

დატოვეთ კომენტარი