ბარდის პიურე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბარდას დავასხათ წყალი და გავაჩეროთ 1-2 საათი. გამოვუცვალოთ წყალი და მოვხარშოთ.

გადავწუროთ წყალი,გადავიტანოთ ბლენდერში,ჩავამატოთ წყალი, ზეთი, ნახევარი ლიმონის

წვენი, გაჭყლეტილი ნიორი, მარილი და პილპილი. დავაბლენდეროთ ერთგვაროვანი მასის

მიღებამდე, გადავიტანოთ განიერ თეფშზე და მოვრთოთ პიტნის ფოთლებით.

ბარდის პიურე

2 (40%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის კარაქი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი