ბარდისა და ლორის სუპი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჩადეთ ხორცი 1.5 ლიტრ ცივ მარილიან წყალში სხვადასხვა სახის მწვანილთან ერთად და მიიყვანეთ

ადუღებამდე. ადუღეთ 20 წთ.

გაფცქვენით ბოსტნეული და დაჭერით წვრილ ზოლებად. დაუმატეთ ბოსტნეული და ლობიო ნახარშს,

წამოადუღეთ და ადუღეთ 20 წთ. შეკაზმეთ მარილით, პილპილითა და ქოდარით.

დაჭერით ლორი პატარა ნაჭრებად. ფრანგული ტოსტები დაფშვენით. კარგად აურეით ერთმანეთში

დაჭრილი ლორი, დაფშვნილი ტოსტები და ათქვეფილი კვერცხი. მიღებული მასისგან ხელით შეკარით

პატარა ბურთულები, ჩააწყვეთ სუპში და ხარშეთ 10 წთ.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი