შემადგენლობა:
მომზადება:
ზეთში 5-7 წუთი ვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და ხახვი, მოვაყაროთ მარილი და
პილპილი. ბარდა გადავიტანოთ საწურში, გადავავლოთ ცივი წყალი და დავწრიტოთ. ჩავამატოთ
ხახვს და ნიორს, მოვასხათ კანგაცლილი და დაკეპილი პომიდორი და მოვამზადოთ 6-8 წთ ნელ
ცეცხლზე. მზა კერძი გადავიტანოთ ჭურჭელში, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი პიტნა
და მივიტანოთ სუფრასთან.
ბადრიჯანი( შესანახად) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი