მასალა:
მომზადება:
ვურევთ ერთმანეთს შაქარი და იოგური , სანამ არ გახდება ერთგვაროვანი ფენა, ვამატებთ ბანანის პიურეს, კარგად მოვურიოთ. მასშინვე ჩავუმტოთ კარაქი.
სხვა ქვაბში გაცერით ფქვილი, დავუმატოთ სოდა და გასაფხივიერებელი. ეს მასა აურიეთ ბანანის მასას, დავუმატოთ თხილი, ქიშმიში, შტოში და ასევე შეგიძლიათ თქვენი გემოვნებით და ფანტაზიით რაც მოგინდებათ. ამ ყველაფერს ვუმატებთ რძეს და კარგად ვურევთ. გადაგვაქვს მიღებული მასა გამოსაცხობ ფორმაში და 185 გრადუსზე ვაცხობთ 20-25 წუთი.
რულეტი ნიგვზით და ჯემით ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი