შემადგენლობა:
მომზადება:
ჟელატინი წინასწარ დავალბოთ ცივ წყალში ,რომ გაფუვდება გადავწუროთ. ბანანი დააბლენდერეთ ცოტა
შაქართან ერთად. დარჩენილი შაქრით და წყლით მოადუღეთ სიროფი,შეურიეთ ლიმონმჟავა და ყავა.
ნელთბილ სიროფს აურიეთ ჯელატინი და შეათბეთ ბოლომდე რომ გაიხსნას., ოღონდ არ აადუღოთ.
გააცივეთ ,აურიეთ გათქვეფილი ბანანი და კიდევ გათქვიფეთ კარგად სანამ არ ამოვა. გააგრილეთ მაცივარში.
გაგრის ბავაროისი |