ბადრიჯნის ხიზილალა

მომზადება:

200 გრ ხახვი და 150 გრ მწვანილი მოშუშეთ ზეთში.

1.5 გკ კანგაცლილი ბადრიჯანი გაატარეთ ხორცსაკეპში და ისიც მოშუშეთ.

მოშუშეთ აგრეთვე ხორცსაკეპში გატარებული 300 გრ ბულგარული პილპილი და

500 გრ პომიდორი. ყველაფერი აურიეთ ერთმანეთში. გააგრძელეთ

მოშუშვა 10-15 წთ.

ბადრიჯნის ხიზილალა

3.9 (77.5%) 16 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზიანი ბურთულები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი