ბადრიჯანი ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბადრიჯანს მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, დავჭრათ გრძლად, მოვაყაროთ მარილი და

გავაჩეროთ ნახევარი საათი. ტაფაში გავაცხელოთ ზეთი, ჩავაწყოთ გაწურული ბადრიჯნები

და შევაწვათ ორივე მხრიდან. ცალკე ჯამში გავხეხოთ ყველი, ჩავახალოთ 1 კვერცხი.

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ავურიოთ. გაციებულ ბადრიჯანს დავადოთ ყველის

გულსართი, დავაფაროთ ზემოდან მეორე ნაჭერი, ხელით ოდნავ დავაწვეთ, რომ ერთმანეთს

მიეკრას. ამოვავლოთ ყველიანი ბადრიჯნები 2 ც ათქვეფილ კვერცხში,. საფანელში და შევწვათ

ზეთში ორივე მხრიდან.

ბადრიჯანი ყველით

2 (40%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჩიხირთმა