შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯნებს ამოვაცალოთ გული. პომიდორი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. ნიგოზი წმინდად დავნაყოთ. მწვანილი და ხახვი წვრილად დავჭრათ. ნიგოზი, მწვანილი, ხახვი, ნიორი, წიწაკა ერთად ავურიოთ და ამ მასით ბადრიჯნები გამოვტენოთ. ჩავალაგოთ ისინი ქვაბში , დავასხათ ზეთი, ძმარი და შავდგათ ნელ ცეცხლზე. როცა ბადრიჯნებს შევატყობთ , რომ კარგად ჩახარშულია, ქვაბიდან თიხის ან მომინანქრებულ ჭურჭელში გადმოვიღოთ და გავაციოთ.
კვერცხის და თევზის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი