შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი, დავაფაროთ ტილო და გავაჩეროთ 1 საათი,
მერე ხელით გავწუროთ კარგად, მხოლოდ ისე, რომ არ დაიჭყლიტოს. ტაფაზე დავასხათ ზეთი, გავაცხელოთ
და შიგ ჩავალაგოთ ბადრიჯანი. შევწვათ ორივე მხრიდან. ხახვი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ შემწვარ
ბადრიჯანში. მოვათავსოთ ლანგარზე და ზემოდან დავასხათ ძმარში გახსნილი ნიორი .
ქათმის სალათი ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი