მასალა:
მომზადება:
კანიანი ბადრიჯანი სირგძეზე ჩაჭერით ისე, რომ ერთმანეთს არ მოსცილდეს, შიგნით ჩააყარეთ მარილი და გააჩერეთ 1 საათი. შემდეგ გაწურეთ და შეწვით ზეთში თავდახურულ ტაფაზე.
შემწვარი ბადრიჯანი დაალაგეთ ლანგარზე და გააცივეთ. დანაყეთ ნიგოზი, შემდეგ ცალკე დანაყილი ქინძის თესლი, ზაფრანა და ნიორი აურიეთ ნიგოზში, შეაზავეთ მარილით და აგლისეთ ძმარში. ამას დაუმატეთ ქვრილად დაჭრილი ქინძი და ნიახური და ამ საკმაზით ამოავსეთ ბადრიჯანი.
ქათმის სალათი |
yvelaze metad miyvars…