შემადგენლობა:
მომზადება:
მთლიან ბადრიჯნებს ტაფაზე დავაწყობთ და აირღუმელში შევდებთ. როცა უკვე დაიბრაწება და დავინახავთ ,რომ კანი სკდება, გამოვიღებთ. კანი ადვილად გასცილდება. მერე გავწურავთ, რომ სველი არ იყოს და დავჭრით. ცალკე გავამზადებთ სოუსს. მაიონეზს ცოტა წყალში გავხსნით და გავათხელებთ. დაჭრილ მწვანილებსა და დანაყულ ნიორს შევურევთ და აწეწილ ბადრიჯნებს ამ მასაში ჩავაწყობთ. წვრილად დავჭრით წითელ ბულგარულ წიწაკებს და სოუსში მოვათავსებთ.
ძროხის ფილეს სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი