აჯაფსანდალი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოამზადეთ ბოსტნეული და სანელებლბი. ბადრიჯანი გაფცქვენით და დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად. კარტოფილი დაჭერით მსხვილად. ცალკე დაჭერით მწვანე წიწაკა. დაჭერით ხახვი. დაკეპეთ მწვანილი. ტაფაზე ზეთში შეწვით ბადრიჯანი. შემდეგ ცალკე შეწვით კარტოფილი, წიწაკა და ხახვი ერტდ მოშუშეთ ზეთში.  შემწვარი ბოსტნეული ერთად მოათავსეთ ქვაბში, დააპატეთ პომიდორი და მოშუშეთ. შუშეთ მანამ,სანამ ბოსტნეული არ მომზადდება. ბოლოს მოაყარეთ მწვანილი და ნიორი და გადმოდგით ცეცხლიდან

აჯაფსანდალი

3.8 (75%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშირებული ბარკლები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი