აჯაფსანდალი

მომზადება:

დაჭერით  500 გრ ბადრიჯანი. მოამზადეთ შესაწვავად. შეწვით ზეთში. მოხარშეთ 500 გრ მწვანე ლობიო.

ზეთში მოშუშეთ 3 ც ხახვი, 300 გრ ბულგარული წიწაკა, დაუმატეთ 500 გრ გაფცქვნილი პoმიდორი,

500 გრ დაჭრილი კარტოფილი, ყველანაირი მწვანილი, ნიორი, წიწაკა, მარილი.

კარტოფილი,რომ მოიხარშება, შეურიეთ ლობიო და ბადრიჯანი, ხარშეთ 5-10 წთ.

აჯაფსანდალი

4.3 (85%) 8 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი