გათიშვა
მთავარი
კულინარია
სალათები
პასკა
კონტაქტი
ცხელი კერძები
ცივი კერძები
სალათები
წვნიანი
ცომეული
თევზეული
ნამცხვრები
დესერტი
სასმელები
სამარხვო
ჯანსაღი კვება
ბავშვთა კვება
ქართული სამზარეულო
Avto Lizingi
Axali Ambebi
Finpanda
სამარხვო
ვინაიდან ამ პერიოდისთვის ძალზედ მოთხოვნადი და მნიშვნელოვანია
სამარხვო
კერძების მომზადება, ვეცდებით რომ ეს პერიოდი სულ samarxvo რეცეპტები შემოგთავაზოთ.
© 2016 Receptebi.Ge
ატმის ნამცხვარი
შემადგენლობა:
600 გ ატამი, 300 გ ფქვილი
200 გ დარბილებული კარაქი
150 გ შაქარი, 1 კვერცხის გული
1 პაკეტი პუდინგის კრემი
1/4 ლ რძე
ცხიმი ფორმისათვის
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. ატამი გათალეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა.
ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გადაასწორეთ.
პუდინგის კრემი რძესთან ერთად ათქვიფეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. კრემი წაუსვით ცომს და ზემოდან ატმის ნაჭრები მოაწყვეთ. აცხვეთ ღუმელში 200 გრადუსზე 55 წთ.
შეაფასეთ გვერდი
X
წაიკითხეთ სხვაც
შოკოლადის და ჟოლოს ნამცხვარი
atami
,
atmis namcxvari
,
namcxvrebi
,
ატამი
,
ატმის ნამცხვარი
,
ნამცხვრები
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი
დატოვეთ კომენტარი
Click here to cancel reply.
ჩვენი გვერდი Facebook-ზე
ყველაზე პოპულარულები
ფუმფულა ალადიკები
- 411,801 views
ქათმის სალათი
- 228,540 views
ამოლესილი ლობიო
- 211,180 views
“მადამ ბოვარი”
- 174,906 views
მოხარშული კრემი ფქვილით
- 173,613 views
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი