ატმის მურაბა

ატმის მურაბის ძველებური რეცეპტი.!

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფცქვნათ და ხის ჩხირით რამოდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ. მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში, დავაყაროთ შაქრის , გავაჩეროთ გრილ ადგილას სამი-ოთხი საათი, მერე დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. აღნიშნული მურაბა უწყლოდ იხარშება. ატამი თვითგამოყოფს საკმაო რაოდენობით წვენს.

ატმის მურაბა

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ჩხირები თაფლით