შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხისადა შაქრისგან გოგლი-მოგლს ფავაკეთებთ. არაჟანსა და მაწონს შევურევთ. მაწონი უნდა გავათბოთ და ისე შევურიოთ. ასევე ცოა ადუღებულ წყალსა და სოდას შევურევთ. ასე უფრო გაფუვდება. ბოლოს ფქვილსა და ვანილს დავამატებთ და ცომისმაგვარ მასას მივიღებთ. ატამს ოთკუთხედებად დავწღით. გაცხელებულ ტაფაზე კარაქს წავუსვამთ, მერე კი ფქვილს. ეს იმისთვის არის საჭირო, რომ ხილი ცომში არ ჩავარდეს და ძირში არ გავიდეს. ცომს დავასხამთ, ატამს დავალაგებთ. ზემოდან კი ცოტა შაქარს მოვაყრით, რომ ძალიან არ გამოშრეს. აირღუმელში სევდგამთ და საშუალო ცეცხლზე გამოვაცხობთ.
ყველის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი