არაჟნის სოუსი

შემადგენლობა:

მომზადება:

სქელძირიან ტაფაზე მოვათავსოთ ცხიმი, გაცრილი პურის ფქვილი და ცოტა მოვშუშოთ. შემდეგ გავხსნათ

ბოსტნეულის ნახარშით, დავუმატოთ არაჟანი, ავურიოთ, დავდგათ ცეცხლზე და ნელი დუღილით ვხარშოთ 5-10

წუთი. შემდეგ გადმოვდგათ, შევაზავოთ მარილით და გადავწუროთ. სუფრაზე მივიტანოთ ბოსტნეულის

კატლეტთან და ბოსტნეულის მობრაწულასთან ერთად.

არაჟნის სოუსი

4 (80%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

პომიდვრის სუპ-კრემი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი