შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილს მცირე ულუფებით დაამატთ ბორჯომი და ათქვიფეთ. მოამზადეთ არაჟანზე თხელი ცომი.
ანანასის თხელი ნაჭრები ამოავლლეთ ფქვილში, შემდეგ ცომში, მოათავსეთ მდუღარე ზეთში და დაბრაწეთ. ამოიღეთ და დააწყვეთ ქაღალდის ხელსახოცზე,დატოვეთ რამდენიმე წუთი.
გასაფორმებლად გამოიყენეთ ცხელი შოკოლადი.
შოკოლადს დაამატეთ რამდენიმე წვეთი ზეთი, გაადნეთ და წაუსვით კულინარიული ფუნჯით. დესერტი შეგიძლიათ მოამზადოთ ვაშლით, მსხლით ან შავი ქლიავით.
ტირამისუ |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი