შემადგენლობა:
მომზადება:
შაქარი, კვერცხი და შაქრიანი ვანილი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი. კარაქი ცეცხლზე ოდნავ შეაყავისფერეთ და შეურიეთ ცომს.გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ფორმაში ჩააფინეთ პერგამენტი, წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ ყავისფერი შქარი.საწურზე დაწრეტილი ანანასის ნაჭრები გადაიტანეთ ფორმის ძირზე, ზემოდან მოასხით ცომი და აცხვეთ 35 წთ.როდესაც ნამცხვარი გაცივდება, თეფშზე გადმოაბრუნეთ და მოაცილეთ პერგამენტი.
ღვეზელი ნიგვზით |