ალუბლის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გათქვიფეთ კარაქი და კვერცხი, სათითაოდ დაუმატეთ კვერცხი, ნახევარი ფქვილი, შემდეგ მარილი, გამაფხვიერებელი, ვანილი, დანარჩენი ფქვილი. ცხიმწასმულ ყალიბში ჩააფინეთ ქაღალდი და ჩაასხით ცომი. მოაყარეთ რაც შეიძლება ბევრი ალუბალი და ნუში. შედგით 1800-ზე გახურებულ ღუმელში 30-35 წუთით. გააცივეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრი.

ალუბლის ღვეზელი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის ღვეზელი თხილით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი