ალუბლის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში მოათავსეთ კვერცხი, შაქარი, ვანილი და ათქვიფეთ. ნელ-ნელა დაუმატეთ რძე, ზეთი, ფქვილი

და გამაფხვიერებელი. ათქვიფეთ სანამ, ერთიან მასას არ მიიღებთ. ბისკვიტის საცხობ ფორმაში

ჩააფინეთ პერგამენტი, მოათავსეთ მიღებული მასა და მოაწვეთ ალუბლები. შედეთ ღუმელში

180 გრადუსზე 25-30 წთ.

ალუბლის ნამცხვარი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მაფინები ნიგვზით