მასალა:
მომზადება:
დროჟი გავხსნათ 50 გრ თბილ რძეში. დარჩენილ რძეში გავხსნათ გამდნარი კარაქი, შაქარი, მარილი და კარგად მოვურიოთ. დავუმატოთ კარგად ათქვეფილი კვერცხი კარგად ამოვურიოთ და დავამატოთ ფქვილი და რძეში გახსნილი დროჟი . მიღებული მასა ცოტა ხანს გავაჩეროთ და გამოვაცხოთ გახურებულ ცხიმიან ტაფაზე პატარა გუნდებად.
ფახლავა |
TU SHEDZLEBA GVITXRAT SHOKOLADIS MINANQARI ,GIA PERIS,RBILI,ROMELIC EKLEREBS UKETDEBA
ქეთი ნახეთ საიტზე ჩვენთან ეკლერის რეცეპტი და იქ არის მინანქრის რეცეპტიც
ძალიან მაგარი რეცეპტებიააააააააააა უგემრიელესები
მაგარია… გამოვაცხობ ხვალ…. 🙂
აფუება არ უნდა?
არა))
Eს არაჯანია ტუ რა არის Aლადებტაან?
დიახ არაჟანია :))
აუ ზაან მაგარია რა