ბლინჩიკები

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულსართისთვის:

მომზადება:

არსებული ინგრედიენტებით დავაცხოთ თხელი ბლინები.  ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქნაში. დაჭრილი

ხახვი მოვთუშოთ ზეთში. კვერცხი მოვხარშოთ და წვრილად დავჭრათ.  დავჭრათ მწვანილებიც. ნოირი

დავჭყლინტოთ.  ეს ინგრედიენტები ერთმანეთში შევურიოთ. თუ მშრალი გამოვა,საქონლის ბულიონი

დაამატეთ. მიღებული მასა გადავანაწილოთ ბლინებში, გადავახვიოთ და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

ბლინჩიკები

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული კერძი- იახნი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი