ყურძნის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფქვილი,კუბიკებად დაჭრილი კარაქი, 1-2 ს.კ წყალი მოვათავსთ კომბაინში და ავდღვიბოთ.

გადმოვიტანოთ ჯამში, მოვზილოთ ელასტიკური ცომი, გავაბრტყელოთ და ჩავაფინოთ ფორმაში.

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად. ჩავამატოთ ხაჭო და ვურიოთ ერთგვაროვანი

ცომის მიღებამდე. ყურძნის მარცვლები გავყოთ შუაზე, ამოვაცილოთ კურკები და ჩავამატოთ

ცომს ნაღებთან და გახეხილ ლიმონის ცედრასთან ერთად. მიღებული მასა მოვასხათ ფორმაში

ჩაფენილ ცომს, გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 40 წთ და მოვაყაროთ შაქარის პუდრა.

ყურძნის ნამცხვარი
5 (100%) 2 votes



წაიკითხეთ სხვაც

ტორტი ხილის სალათით

ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი