მარილიანი ჩხირები

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. ფქვილში დაამატეთ მარგარინი, შემდეგ რძეში გაზავებული დროჟი და მარილი.
  2. მოზილეთ ცომი.
  3. გააბრთყელეთ  ცომი და დაჭერით ზოლებად დაახლოებით 7-8 სმ, სიგრძის.
  4. დადეთ დაჭრილი ცომი  ჟარუნაზე და დააცადეთ “ამოსვლას” თბილ ადგილას.
  5. შემდეგ წაუსვით რძე ან კვერცხი მოაყარეთ მარილი. აცხეთ მანამ არ მიიღებს მოოქრო–მოყავისფრო ფერს.
  6. ზოლები შეგიძლიათ დაჭრათ გამოცხობის შემდეგ.

მარილიანი ჩხირები
3.5 (70%) 4 votes



წაიკითხეთ სხვაც

რულეტი შოკოლადის კრემით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი