კალმახი ნუშით

კალმახის და ნუშის კომბინაცია მართლაც უგემრიელესია! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

კალმახი გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ, მოასხით ლიმონის წვენი და გააჩერეთ 15 წუთით. მოაყარეთ

მარილი და პილპილი. თევზი ამოავლეთ ჯერ ფქვილში, მერე-ათქვეფილ კვერცხში, ბოლოს-გატარებულ

ნუშში.

ზეთი 170 გრადუსამდე გააცხელეთ და შეწვით კალმახი. შემწვარი თევზი მორთეთ კამით და ლიმონის

ნაჭრებით. მიირთვით კარტოფილის პიურესთან და მწვანე სალათასთან ერთად.

კალმახი ნუშით
5 (100%) 1 vote



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი სატენით



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი