კალმარის შნიცელი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. კალმარის ნაჭრები დაბეგვეთ ორივე მხრიდან, 3-4 ადგილას დასერეთ, მოაყარეთ პილპილი და მარილი, ამოავლეთ ჯერ გაცრილ ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში და ბოლოს დაფხვნილ ორცხობილაში.
  2. თევზის ნაჭრები მოათავსეთ ზეთიაბ ცხელ ტაფაში, დაადეთ  მძიმე საგანი, დაააფარეთ თავზე და ორივე მხრიდან კარგად დაბრაწეთ.
  3. სუფრასთან მიტანის წინ კალმარის შნიცელს მოასხით ზეთი. გარნირად შემოუწყვეთ შემწვარი კარტოფილი, მწვანე ბარდა, მოხარშული ყვავილოვანი კომბოსტო და სტაფილო.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ტოლმა თევზით



ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი*ზაზა says:

    რამდენი წუთი უნდა ხარშო კალმარი?კარგი საიტია

დატოვეთ კომენტარი