თევზის ბულიონი

შემადგენლობა:

მომზადება:

თევზი გავასუფთვოთ, დავჭრათ სასურველ ზომებად, დავასხათ ცივი წყალი,ჩავაყაროთ ოხრახუში და ნიახური,

გარჩეული ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 60 წუთის განამვლობაში და მოვაშოროთ ქაფი.

მზა ბულიონი გავწუროთ ოთხპირ დოლბანდში და დავასხათ მოხარშულ თევზს.

თევზის ბულიონი
5 (100%) 3 votes



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ყველის ''ქურქში''



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი