ჩაშუშული ცხვრის ხორცი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საშუალო ზომებად დაჭრილი ხორცი მოვხარშოთ ზეთში. დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, პამიდორი,

კურკებგამოცლილი ქლიავი, მწვანილები, სანელებლები და დავდგათ ნელ ცეცხლზე ხორცის სრულ მოხარშვამდე.

სუფრასთან მიტანამდე მოვასხათ ცოტაოდენი ლიმონის წვენი და შემოვუწყოთ დაჭრილი ქორფა კიტრი.

ჩაშუშული ცხვრის ხორცი

4 (80%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი