ფქვილი გაცერით ჯამში და შუაში ჩააღმავეთ. საფუარი დააქუცმაცეთ და 1 ჩ.კ შქართან ერთად გახსენით 4ს.კ რძეში. მიღებული მასა ჩაასხით ღრმულში. ოდნავ მოურიეთ, დააფარეთ სდა დადგით თბილ ადგილას 20 წთ. დაუმატეთ მარგარინი, დარჩენილი რძე, სქარი და მარილი. მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, კვლავ დააფარეთ და დადგით 40 წთ.
რძე, კარაქი და მანანის ბურღული წამოადუღეთ, თან ურიეთ. დადგით 5 წთ. დაუმატეთ ხაშხაში, შაქარი და რომი.
კარაქი, 3 კვერცხის გული, შაქარი და შაქრიანი ვანილი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ რძე, ხაჭო, სახამებელი, ლიმონის ცედრა, 3ს.კ ლიმონის წვენი და ქიშმიში.
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი