შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანს მრგვალ ნაჭრებად ვჭრით და ტაფაზე ვწვავთ, შემდეგ კი მისთვის სოუსს ვაკეთებთ. ვჭრით ცოცხალ მწვანილებს-ქინძს, კამას, ქონდარსა და რეჰანს. შევურევთ დანაყულ ნიორს, უცხო სუნელსა და ხმელ ქინძს. ამ ყველაფერს მაიონეზში ვურევთ და ბროწეულის მარცვლებს ვამატებთ. ამავე დროს, ქათმის ფილეს წვრილ და გრძელ ნაჭრებად დავჭღით და შემწვარ ბადრიჯანთან ერთად მომზადებულ სოუსში ჩავყრით.
ქათმის ბულიონი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი