ნამცხვარი ”სინაზე”

მომზადება:

1 ჭიქა შაქრის ფხვნილისა და 6 ც კვერცხის გულისან გააკეთეთ გოგლიმოგლი, დაუმატეთ 200 გრ შერბილებული

კარაქი,  300 გრ არაჟანი, 1 ჩ.კ სოდა, ძმარში გახსნილი, ცოტა ვანილი, აურიეთ კარგად. შეაზილეთ 3 ჩ.ჭ

პურის ფქვილი. ცომი გაყავით 3 ტოლ ნაწილად და გამოაცხვეთ ღუმელში ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე

სათითაოდ. ბისკვიტი რომ გაცივდება წაუსვით კრემი თავსა და გვერდებზე, დაადეთ ერთმანეთზე და მოასხით

შოკოლადის მინანქარი.

კრემი:

6 ც კვერცხის გარსი კარგად ამოიყვანეთ მიქსერით, დაუმატეთ 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 1 ც ლიმონის ცედრა

და მოზრდილი, გათლილი გახეხილი 4 ც ვაშლი. აურიეთ კარგად.

მინანქარი:

1/2 ჭიქა თბილ რძეში გახსენით 2ს.კ კაკაო, 1 ჩ.ჭ შარის ფხვნილი, 50 გრ კარაქი, ადუღეთ 10 წთ.

ნამცხვარი ”სინაზე”

4.5 (90.43%) 23 vote[s]





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი