ხორცი ბარდით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ცხიმში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი 5 წთ. დავამატოთ ღორის ხორცის ფარში,

გაჭყლეტილი ნიორი, ლიმონის წვენი, მწარე წიწაკა და ვშუშოთ 1 წთ. ცალკე მოვხარშოთ ბარდა,

გადავწუროთ და შევურიოთ ფარშს,მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კანგაცლილი

და კუბიკებად დაჭრილი პამიდორი და ყველაფერი ერთად ვშუშოთ 15 წთ.

ხორცი ბარდით

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შინდის ბაჟე