ხორცის და პომიდვრის ბრუშეტა

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცი დაჭერით 5 ნაწილად, მოაყარეთ პილპილი და მარილი და შეწვით კარაქში.პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და დაბრაწეთ იმავე ტაფაში, რომელშიც ხორცი იწვებოდა.სოუსის მოსამზადებლად პომიდვრის საწებელს შეურიეთ ღვინო, ადუღეთ შესქელებამდე და დაუმატეთ ტაბასკოს საწებელი.ხორცის ნაჭრები დააწყვეთ გახუხულ პურებზე, მოასხით პომიდვრის სოუსი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. მიირთვით შემწვარ ან მოხარშულ  ბოსტნეულთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნივრიანი პური ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი