ხორცის ბურთულები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფარშს დავუმატოთ ხორბალი, დაბლენდერებული ხახვი, კვერცხი,მარილი, პილპილი და კარგად

ავურიოთ. ქვაბში ჩავასხათ ზეთი და მოვშუშოთ ტომატი, დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ მარილი

და ავადუღოთ. ჩავაწყოთ ადუღებულ წვენში ფარშისგან გაკეთებული ბურთულები და

10 წუთიანი დუღილის შემდეგ ჩავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი. მოვამზადოთ კერძი

საშუალო ცეცხლზე 15-20 წთ.

ხორცის ბურთულები

4.3 (86%) 10 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი