ხორცის ბრაწულა ყველით

გემრიელი კერძის რეცეპტი!

შემადგენლობა:

მომზადება:

პრასი  დავჭღათ წვრილად, გადავიტანოთ ჯამში, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 10 წთ. პრასი

მოვშუშოთ ზეთში ნელ ცეცხლზე, ჩავამატოთ გაჭყლეტილი ნიორი, ფარში, ტომატი, მარილი

და პილპილი. მიღებული მასა გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭუჭელში, შევდგათ ბრაწულა 200

გრადუსზე ღუმელში 2-3 წთ. როცა კვერცხი ოდნავ მოიბრაწება, გამოვიღოთ, მოვაყაროთ გახეხილი

ყველი და შევაბრუნოთ ღუმელში 10-15 წთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის მწვადი