ხარშო კვერცხით

შემადგენლობა:

მომზადება: 

 

ხახვი,დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და მოვშუშოთ 30 გრ კარაქში. დავასხათ შვიდი ჩ.ჭ წყალი და ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ბილ წყლაში გარეცხილი ბრინჯი და განვაგრძოთ ხარშვა.ნიგოზი,ქინძი,წიწაკა,მარილი, ნიორი,ყვითელი ყვავილი კარგად დავნაყოთ ერთად,გავხსნათ წყალში და მდუღარე წვენში ჩავუმატოთ.ათი წუთის შემდეგ დავამატოთ პატარ-პატარა ნაჭრებად დახეული ტყლაპი.რამდენიმე წუთის დუღილის  შემდეგ სათითაოდ დავახალოთ ოთხი-ხუთი უმი ( აუთქვეფავი) კვერცხი.როცა კვერცხი მოიხარშება,დავამატოთ ოცი გრამი კარაქი და დაჭრილი მწვანილი.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი