ხალვა

შემადგენლობა:

მომზადება:

რძე გავყოთ  ორ ნაწილად. ნახევარი ავადღოთ, მერეში  გავხსნათ სახამებელი და ნელ-ნელა ჩავასხათ ადუღებულ რძეში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანში. მოვხრაკოთ კარაქში გაყავისფერებამდე, შევურიოთ რძეს, ხუფი მჭიდროდ დავახუროთ და ნელ ცეცხლზე ვადუღოთ კიდევ 25-30 წუთი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, კარგად ამოვურიოთ, ჩავასხათ სასურველ ფორმებში და მოვაყაროთ დარიჩინი.

ხალვა

3.7 (73.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გემრიელი დესერტი ნიგოზით