ხალვა

შემადგენლობა:

მომზადება:

20 კვერცხი ცილა კარგად ავთქვფიოთ შაქართან ერთად. ცალკე გავთქვფიოთ 10 კვერცხის გული შაქართან ერთად

და ერთმანეთს შევურიოთ. მოვაყაროთ ფქვილი და კარგად ვურიოთ 20-25 წუთის განმავლობაში. მიღებული

ცომი კოვზით გადმოვიღოთ ფქვილიან ფიცარზე, თხლად გავაბრტყელოთ,დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად,

მოვაყაროთ ფქვილი და შევწვათ კარაქში. მოვათავსოთ მშრალ ნაჭერზე,რომ ცხიმი შეიწოვოს. თაფლი ავადუღოთ

და შემწვარი ხალცა ჩავუშვათ ცხელ თაფლში, ამოვიღოთ და მივიტანოთ სუფრასთან.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ნაყინი მარტივად





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი