წიწიბურას ბრაწულა

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწიბურას ფაფას დავუმატოთ ხაჭო და ერთმანეთს კარგად შევაზილოთ. კვერცხის  გული გავთქვფიოთ შაქართან ერთად და ყველაფერი შევურიოთ. სულ ბოლოს დავუმატოთ არაჟანი. მიღებული მასა გადმოვიღოთ ჩვენთვის სასურველ ცხიმწასმულ ფორმაში, რომელსაც ძირზე საფანელი ექნება მოყრილი, ზემოდან მოვუსვათ არაჟანი და გამოვაცხოთ ღუმელში 20-25 წუთის განამვლობაში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონის ბრაწულა ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი